Papiremballage flere kvaliteter

Vi har specialiseret os i papiremballage, og det kan produceres i alle farver og kvaliteter, ligesom vores emballage kan anvendes til fødevarer og levnedsmidler. Du kan vælge papiremballage med eller uden dit eget unikke tryk.

Du kan med andre ord vælge emballage i din helt egen stil, så det matcher dit brand og din butik

Vi producerer papiremballage i alle kvaliteter og designs

Vi kan tilbyde papiremballage i alle papirtyper, kvaliteter og design, og dertil kan vælge dit eget tryk. Vi kan påtrykke tekst, logo, motiver samt layout, således din papiremballage kommer til at matche produktet og dit budskab, eller også kan du nøjes med tekst og logo. Under alle omstændigheder får du et unikt design.

Vi påtrykker tekst, logo og motiver med vores moderne Flexo trykmaskiner. Herefter konverterer vi papiret til den ønskede form for papiremballage som du skal bruge.

​Vi er selv ordreproducerende, og derved kan du undgå at dit design og layout dukker op hos andre leverandører.

Grundig vejledning fra idé til det færdige resultat

​Vi starter altid en produktion med en grundig vejledning omkring valg af design, størrelse, kvalitet og kvantitet. Derved kan du være sikker på, at dine kunder vil få den bedste oplevelse af både papiremballagen og jeres produkt. Vi giver samtidig hurtige svar og tilbagemeldinger, ligesom vi bestræber os på at være fleksible og omstillingsparate i hele processen fra idé til den færdige papiremballage.

Kontakt gerne Scanbag A/S på telefon 70 21 72 22, hvis du vil høre med om vores papiremballage. Du kan også sende en e-mail til info@scanbag.dk

 Høj kvalitet

 Leveringssikkerhed

 God kundeservice

 Produceret i Danmark

 +45 70 21 72 22

Om scanbag

Scanbag A/S, er et danskejet aktieselskab, som producere bl.a. klodsbundsposer i papir. Kvaliteten skal leve op til vore kunders ønsker.

Kontakt

Scanbag A/S
Katkjærvej 6
7800 Skive, Danmark
+45 70 21 72 22
info@scanbag.dk

Besøg Dan-Bag A/S
Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies