Unikke tryk, layout og design på vores papirposer

Vi designer og producerer papirposer individuelt, og det eventuelle tryk kan være tekst, logo, motiver eller et unikt layout. Hos Scanbag kan du være sikker på, at kundens design og layout ikke dukker op hos andre leverandører.

Vi trykker tekst, logo og motiv med vores moderne flexotrykmaskiner, hvorpå papiret konverteres til papirposer i de ønskede størrelser. Vi tilbyder forskellige former for papir og i forskellige kvaliteter.

Vi tilbyder rådgivning, før vi laver en aftale

​Vi tilbyder naturligvis også en god og grundig rådgivning omkring valg af design, størrelse, kvalitet og kvantitet, når du skal bestille papirposer. Vi vil i den forbindelse sikre, at dine kunder får den bedste oplevelse af jeres produkt.

Dertil kommer, at vi giver hurtige svar og tilbagemeldinger, og vi lægger altid vægt på at være fleksible og omstillingsparate igennem hele design- og fremstillingsprocessen af dine papirsposer.

Du er velkommen til at kontakte Scanbag A/S på telefon +45 70 21 72 22, hvis du ønsker at høre mere om papirposer, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på info@scanbag.dk.

 Høj kvalitet

 Leveringssikkerhed

 God kundeservice

 Produceret i Danmark

 +45 70 21 72 22

Om scanbag

Scanbag A/S, er et danskejet aktieselskab, som producere bl.a. klodsbundsposer i papir. Kvaliteten skal leve op til vore kunders ønsker.

Kontakt

Scanbag A/S
Katkjærvej 6
7800 Skive, Danmark
+45 70 21 72 22
info@scanbag.dk

Besøg Dan-Bag A/S
Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies