Hvem er Scanbag A/S?

Vi producere klodsbundsposer i papir i forskellige størrelser og kvaliteterVi producere klodsbundsposer i papir i forskellige størrelser og kvaliteter

Vi producerer klodsbundsposer og bæreposeri papir og af høj kvalitet

Scanbag A/S er et danskejet aktieselskab, som producerer klodsbundsposer, bæreposer og andet papiremballage. Vi blev etableret i 2003 og har siden da udviklet os til en fleksibel, kvalitetsbevist og serviceminded producent af papiremballage. Dette har givet os en position som en pålidelig og kvalificeret samarbejdspartner for vore kunder.

Inden for de senere år har vi investeret i nye maskiner, som har øget vores kapacitet. Vi har derved også kunnet bibeholde den fleksibilitet, som vi ved er meget vigtig for vore kunder.


Selv om vi på papiret er en ung virksomhed, så er et faktum dog at vores medarbejdere har rigtig mange års erfaring i fremstilling og salg af klodsbundsposer, ja – helt op til 40 års erfaring i emballagebranchen.

 Høj kvalitet

 Leveringssikkerhed

 God kundeservice

 Produceret i Danmark

 +45 70 21 72 22

Om scanbag

Scanbag A/S, er et danskejet aktieselskab, som producere bl.a. klodsbundsposer i papir. Kvaliteten skal leve op til vore kunders ønsker.

Kontakt

Scanbag A/S
Katkjærvej 6
7800 Skive, Danmark
+45 70 21 72 22
info@scanbag.dk

Besøg Dan-Bag A/S
Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies