Kartoffelposer i unikt design til danske grossister

Vi kan producere alle former for papirposer, herunder mindre kartoffelposer, hvor både tryk og materiale er godkendt til fødevarer. Standardstørrelser på kartoffelposer er 5 kilo, 10 kilo og 15 kilo, og de kan leveres med tryk efter eget ønske.. Det mest almindelige materiale er brunt papir, men det er også muligt at få hvidt papir.

Du kan bestille specialfremstillede kartoffelposer

​Du kan vælge poser i din helt egen stil, så de passer til dit brand. Det er med andre ord muligt at få kartoffelposer, der bliver specialfremstillet i særlige farver og design, ligesom du kan vælge tekst, logo, motiv samt layout efter dit eget ønske.


Specialfremstillede kartoffelposer - Kartoffelposer i unikt design
Specialfremstillede kartoffelposer - Kartoffelposer i unikt design

Kartoffelposer med eget tryk

Vi påtrykker den ønskede tekst samt logo og eventuelle motiver med vores moderne flexotrykmaskiner, hvorefter vi konverterer papiret til kartoffelposer i den ønskede størrelse.

Vi er ordreproducerende, hvilket betyder, at du undgår at dit design og layout kan dukke op hos andre leverandører. Det betyder endvidere, at vi fleksible og omstillingsparate.

​​​​​​​ 

Få gode råd før vi starter produktionen

​Vi giver grundig vejledning omkring valg af design, størrelse, kvalitet og kvantitet, før vi går i gang med at producere dine kartoffelposer, og vi giver hurtige svar og tilbagemeldinger under hele forløbet. Kontakt Scanbag A/S på telefon 70 21 72 22, hvis du vil bestille kartoffelposer med eller uden tryk. Du kan også skrive til info@scanbag.dk


 Høj kvalitet

 Leveringssikkerhed

 God kundeservice

 Produceret i Danmark

 +45 70 21 72 22

Om scanbag

Scanbag A/S, er et danskejet aktieselskab, som producere bl.a. klodsbundsposer i papir. Kvaliteten skal leve op til vore kunders ønsker.

Kontakt

Scanbag A/S
Katkjærvej 6
7800 Skive, Danmark
+45 70 21 72 22
info@scanbag.dk

Besøg Dan-Bag A/S
Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies